· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L’estiu ciutadellenc s’estrena amb la cita esportiva del Nou de Juliol

- 27/06/2018 -
Quan arrenca el mes de juliol a Ciutadella, el calendari habitual dóna pas al desplegament de la commemoració del Nou de Juliol, en particular pel que fa a la vessant esportiva. L' Ajuntament ja té enllestit el programa de la festa esportiva del Nou de Juliol de 2018. De l’1 al 15 de juliol es duran a terme nou proves i competicions en diverses modalitats esportives.

L’estiu ciutadellenc s’estrena amb la cita esportiva del Nou de Juliol

Imatge27/06/2018

Quan arrenca el mes de juliol a Ciutadella, el calendari habitual dóna pas al desplegament de la commemoració del Nou de Juliol, en particular pel que fa a la vessant esportiva.

L’Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament ja té enllestit el programa de la festa esportiva del Nou de Juliol de 2018. De l’1 al 15 de juliol es duran a terme nou proves i competicions en diverses modalitats esportives, com ara: minimarató, cursa ciclista, cursa nocturna de natació, tennis i vòlei platja, waterpolo i triatló, entre d’altres.

A més, s'hi han previst les finals del circuit Illes Balears de tennis juvenil, a disputar a les pistes del Club Tennis Ciutadella els dies 13, 14 i 15.

Cal recordar que les proves més emblemàtiques, segons la tradició del programa, seran la minimarató de dia 1 (19 h), tot cobrint l’anomenat Circuit del Nou, que arriba a l’edició número quaranta. També és un clàssic la cursa ciclista, prevista igualment per a dia 1, a partir de les 16.30 h, organitzada per la Penya Ciclista de Ciutadella, en la que serà la setantena edició.

Relacionat amb l'època estival, el programa preveu, així mateix, la cursa nocturna de natació (dia 6), un torneig de natació (dia 7) i un seguit d'especialitats de platja, com ara vòlei i tennis (els dies 8 i 14, respectivament), així com un obert d’escacs ràpids a la plaça des Pins (dia 14) en horari de capvespre.


Etiquetes relacionades

Esports
Tornar