" />">
 
  · Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Declaració institucional amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

- 28/06/2018 -
L'Ajuntament se suma a les veus que clamen per un futur en igualtat de les persones, al marge de la identitat sexual i/o de gènere i de l’orientació sexual. L'Ajuntament reafirma el seu compromís amb els drets humans i, en conseqüència, amb la diversitat sexual, així com amb la no-discriminació de les persones per l’orientació sexual o identitat de gènere. 

Declaració institucional amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

Imatge28/06/2018

Des de l' Ajuntament de Ciutadella ens sumam a totes les veus que clamen per un futur en igualtat de totes les persones, al marge de la identitat sexual i/o de gènere i de l'orientació sexual.

- Reafirmam el nostre compromís amb els drets humans i, en conseqüència, amb la diversitat sexual, així com amb la no-discriminació de les persones per l'orientació sexual o identitat de gènere; reconeixem els avanços en aquest marc, i alhora que reiteram la nostra ferma determinació d'avançar en la superació de les barreres que encara perviuen avui en dia.

- Reclamam el reconeixement a l'alt grau de compromís assumit en l'organització i la prestació de serveis essencials i als canvis i innovacions, nous enfocaments i metodologies que continuam ncorporant per a assegurar l'excel·lència, la disponibilitat i la qualitat que la ciutadania demanda i requereix.

- Constatam la necessitat d'actuar en polítiques en favor de la diversitat sexual i la no-discriminació de les persones per l'orientació sexual o la identitat de gènere a través del desenvolupament de programes i projectes d'atenció, informació, formació, sensibilització i conscienciació, que facin de les nostres ciutats i pobles espais segurs per a la diversitat sexual en totes les seves manifestacions.

- Condemnam qualsevol tipus d'agressió, incloent-hi tant la violència física com la verbal, la humiliació i el menyspreu cap a persones LGTBI al nostre país i ens comprometem a continuar treballant en la informació i formació de la Policia Local.

- Afirmam que no són possibles les polítiques d'igualtat sense els ajuntaments. Per aquest motiu, i en col·laboració amb el Govern i les comunitats autònomes, reivindicam la necessitat de la implementació adequada de totes les polítiques i iniciatives necessàries per a garantir la igualtat efectiva de les persones en tots els nostres pobles i ciutats.


Etiquetes relacionades

Institució Igualtat de gènere
Tornar