· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament reconeix l'excepcionalitat de la gesta de Tita Llorens

- 06/08/2018 -
 L'Ajuntament de Ciutadella ha donat una recepció a la nedadora d'aigües obertes, Tita Llorens, i a tot el seu equip de col·laboradors, per tal de fer-li el merescut reconeixement a la seva darrera gran gesta esportiva: unir les illes Balears amb les costes de la Península, en una excepcional travessia de més de 36 hores, sense neoprè.

L'Ajuntament reconeix l'excepcionalitat de la gesta de Tita Llorens

Imatge06/08/2018

L'alcaldessa, Joana Gomila, ha rebut avui matí a l'extraordinària esportista que ha unit les illes Balears amb les costes de la Península, en una excepcional travessia de més de 36 hores, sense neoprè.

Rodejada dels seus ajudants, preparadors i equips tècnic, la nedadora ha rebut un obsequi institucional, consistent en una figura de porcellana que representa un peix blau, sobre un plat que, alhora, presenta la silueta d'un altre peix. Tita Llorens ho ha agraït sincerament i ha comentat alguns de les fases més crítiques per les quals ha hagut de viure durant el trajecte.

Finalment, la nedadora ciutadellenca, que una vegada més ha fet història dins la seva especialitat d'aigües obertes, ha signat en el Llibre de la Ciutat. La dedicatòria, dins la seva línia de màxima discreció personal i modèstia, s'ha limita a signar: Tita (amb dos peixets dibuixats) i la referència «canal Eivissa Xàvea, 2018».


Etiquetes relacionades

Institució Esports
Tornar