· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Campanya d’informació i educació ambiental a les platges de Ciutadella

- 31/08/2018 -
 L’Ajuntament, aprofitant el volum de visitants que alberga l’illa durant els mesos d’estiu i aprofitant els alumnes del curs d’Interpretació i Educació Ambiental, emmarcat dins del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Biosfera 2017» ha dissenyat una campanya d’informació i sensibilització ambiental entre els usuaris de les platges de Ciutadella.

Campanya d’informació i educació ambiental a les platges de Ciutadella

Imatge31/08/2018

 El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament, aprofitant el volum de visitants que alberga l’illa de Menorca durant els mesos d’estiu i aprofitant els alumnes del curs d’Interpretació i Educació Ambiental, emmarcat dins del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Biosfera 2017» -iniciativa que compta amb la participació de l’Ajuntament de Ciutadella, el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)-, ha dissenyat una campanya d’informació i sensibilització ambiental entre els usuaris de les platges de Ciutadella.

Els alumnes visiten les diverses platges, tant les urbanes com les verges, amb material didàctic dissenyat per ells mateixos, amb l’objectiu de donar a conèixer i fomentar unes bones pràctiques i, així, promoure un desenvolupament sostenible de l’illa.

El material del qual disposen és un tríptic sobre les platges i la posidònia elaborat pel Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, un díptic amb tot un seguit de recomanacions i bones pràctiques sobre la visita a les platges, i un quadern infantil per aprendre, dibuixar i pintar, que es dona als fillets perquè puguin aprendre alguns aspectes ambientals de les platges i les principals amenaces que sofreixen. Tots els materials editats estan elaborats en diversos idiomes per poder arribar a tot tipus d’usuaris de les platges.

Tot el material editat ha estat imprès gràcies a la col·laboració dels concessionaris dels serveis de temporada de les platges de Ciutadella (gandules, para-sols, caiacs, quioscs, etc.), que ho van assumir com a millora, sense cost per a l'Ajuntament, dins el procediment de contractació d’aquestes concessions. També volem destacar la col·laboració de l’empresa Autocares Torres, que gestiona les línies de bus a les platges urbanes i verges de Ciutadella, que permet als informadors municipals anar i tornar de les platges gratuïtament.


Tornar