· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Pintor Torrent cohabitarà amb l’ampliació i la reforma del centre en l’inici del curs escolar

- 11/09/2018 -
 A les portes de l’inici del curs escolar 2018-19 la pràctica totalitat de centres estan ja en condicions de rebre els alumnes. Caldrà, però, considerar el fet que els alumnes hauran de cohabitar encara amb les obres de reforma i ampliació del CEIP Pintor Torrent. El projecte té un termini d'execució de vuit mesos, raó per la qual no és possible que no afecti una part del calendari escolar.

Pintor Torrent cohabitarà amb l’ampliació i la reforma del centre en l’inici del curs escolar

Imatge11/09/2018

A les portes de l’inici del curs escolar 2018-19 la pràctica totalitat de centres estan ja en condicions de rebre els alumnes. Caldrà, però, considerar el fet que els alumnes hauran de cohabitar encara amb les obres de reforma i ampliació del CEIP Pintor Torrent, que és una actuació que forma part dels projectes inclosos en el Programa Operatiu FEDER / FSE 2014-2020 de les Illes Balears, que seran cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). El projecte té un termini d'execució de vuit mesos, raó per la qual no és possible que no afecti una part del calendari escolar.

Es tracta d'una important actuació, amb un cost de més de 974 mil euros, que inclou l'ampliació del centre amb la construcció d'un nou edifici, on s'hi ubicaran un gimnàs amb un magatzem, un nucli de banys i vestuaris amb un bany adaptat i un despatx. També, al pati s'ubicarà una nova pista de bàsquet, al costat de la de futbol. El projecte té prevista la connexió entre els dos edificis —el nou i l'actual— mitjançant un porxo exterior.

Aquesta obra inclou també la supressió de les barreres arquitectòniques per millorar l'accessibilitat del centre, així com actuacions en les instal·lacions elèctrica i tèrmica, i en els dispositius contra incendis. Per millorar-hi l'accessibilitat, s'instal·larà un ascensor adaptat a l'edifici principal, i es faran actuacions per a l'adaptació dels itineraris i accessos als dos edificis.

Les obres ha estat visitades pel conseller d’Educació del Govern de les Illes Balears, Martí Marc, i per l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, entre d’altres tècnics i alts càrrecs. 
Tornar