· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Els dies 19 i 20 d'octubre la Sala Multifuncional de Ciutadella acollirà la V Fira d'Ensenyaments Superiors

- 20/09/2018 -
El Centre Municipal Universitari i el Punt Jove de l'Ajuntament han organitzat, amb la col.laboració del Departament de Cultura del Consell Insular, la V Fira d’Ensenyaments Superiors amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació i l’orientació acadèmica i professional als estudiants, a les famílies i a les persones interessadesa a continuar la seva formació. Tindrà lloc els dies 19 i 20 d' octubre a la Sala Multifuncional de Ciuadella. 

Els dies 19 i 20 d'octubre la Sala Multifuncional de Ciutadella acollirà la V Fira d'Ensenyaments Superiors

Imatge20/09/2018

 El Centre Municipal Universitari i el Punt Jove de l'Ajuntament han organitzat, amb la col.laboració del Departament de Cultura del Consell Insular, la V Fira d’Ensenyaments Superiors amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació i l’orientació acadèmica i professional als estudiants, a les famílies i a les persones interessadesa a continuar la seva formació.

La V Fira aposta per una mostra més completa d’estudis superiors de formació professional i grau universitari, i també d’allotjament per a estudiants i beques. A més, s'han programat tres sessions d'orientació per als alumnes de 4rt d'ESO, batxillerat i FP.

Vine i informa’t de primera mà amb les universitats i els centres educatius!"

Tornar