Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Obert de nou el pas de vianants entre l’aparcament del CS Canal Salat i l’esplanada de les sales de cinema

- 05/10/2018 -
 L’equip de Govern de l’Ajuntament ha conclòs les obres de millora i d’ampliació de l’aparcament del Centre de Salut del Canal Salat. I ho ha fet per un doble motiu: per una banda, per ampliar i millorar la zona de cotxes per als usuaris del centre sanitari; i, per l’altra, perquè sigui alhora un aparcament també operatiu per a tots els veïns del poble, una vegada obert el pas de vianants a través del pont del canal Salat.

Obert de nou el pas de vianants entre l’aparcament del CS Canal Salat i l’esplanada de les sales de cinema

Imatge05/10/2018

L’equip de Govern de l’Ajuntament  ha conclòs les obres de millora i d’ampliació de l’aparcament del Centre de Salut del Canal Salat. I ho ha fet per un doble motiu: per una banda, per ampliar i millorar la zona de cotxes per als usuaris del centre sanitari; i, per l’altra, perquè sigui alhora un aparcament també operatiu per a tots els veïns del poble, una vegada obert el pas de vianants a través del pont del canal Salat.

Ciutadella amplia, així, l’aparcament amb un 63 % més de capacitat i hi col·loca cinc punts de llum. A més de donar millor servei als usuaris del centre de salut, el fa operatiu per als usuaris de la Sala Multifuncional i el cinema.

L’ampliació ha possibilitat dotar la zona amb 51 noves places d’aparcament, el que significa un augment del 63 %. De les 80 places que tenia, ara disposa d’un total de 131. A més, s’han instal·lat cinc punts de llum en la línia central de l’aparcament; per la qual cosa es millora aquest aspecte, ja que només era pràctic durant el dia.

Les millores no tan sols beneficien els usuaris del centre de salut, sinó que també des de l’aparcament es pot accedir a l’esplanada del cinema i de la Sala Multifuncional. Es tracta de caminar a través del pont i, per l’accés posterior de la sala, arribar a l’esplanada esmentada, només en qüestió d’un minut. Tota aquesta zona també està il·luminada i endreçada amb les baranes noves que s’hi han instal·lat.

El regidor José López ha explicat que aquesta millora “era necessària per donar un millor servei a la gent que visita el centre de salut, i hem volgut aprofitar perquè també sigui un espai d’estacionament que connecti amb la zona urbana d’una forma ràpida i directa, i pugui servir per a altres usuaris, com poden ser els del cinema o la Sala Multifuncional, o qualsevol veí de la zona”.

Tornar