· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Convocatòria de l' Agenda Local 21, que arriba ja a la 63a edició

- 20/11/2018 -
El proper dijous, dia 22 de novembre (20 h), l'Ajuntament celebrarà la 63a sessió del Taller d'Agenda Local 21. Cal recordar que es tracta d'un òrgan consultiu municipal en el qual qualsevol ciutadà, entitat o associació pot participar i donar la seva opinió.

Convocatòria de l' Agenda Local 21, que arriba ja a la 63a edició

Imatge20/11/2018

El proper dijous, dia 22 de novembre (20 h), l'Ajuntament de Ciutadella celebrarà la 63a sessió del Taller d'Agenda Local 21. Amb una assistència oberta a tothom, es durà a terme a la sala de reunions de Turisme, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l’acta anterior.

2. Establiment del calendari de sessions per al 2019.

3. Presentació de l’Agenda Urbana Espanyola, a càrrec de Cristina Gómez, consellera de Serveis Generals del Consell Insular de Menorca.

4. Torn obert de paraules

L’Agenda Urbana Espanyola és un document de caràcter estratègic i no-normatiu que cerca orientar el sentit de les polítiques urbanes sostenibles amb objectius socials, ambientals i econòmics. Des d’aquest punt de vista, pretén ser un instrument al servei de totes les administracions públiques, en l’àmbit de les seves respectives competències i principalment dels ajuntaments, per a propiciar millores en els àmbits de la normativa i la planificació, el finançament, la governança, el coneixement, la transparència i la participació.

Cal recordar que el Taller d'Agenda local 21 és un òrgan consultiu de l'Ajuntament en el qual qualsevol ciutadà, entitat o associació pot participar i donar la seva opinió.

Tornar