· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

5 d'agost (12 h)
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament us convida a apadrinar una carta de Reis, perquè els drets dels infants hi són en joc

- 07/12/2018 -
Ha començat la recollida de joguines per a la campanya de Reis d'enguany amb la modalitat de cartes apadrinades, que arriba a la tercera edició. Els fillets i les filletes interessats a rebre joguines hauran de redactar una carta amb les seves il·lusions i lliurar-la a la seu local de Creus Roja (carrer Creu, 2). Acte seguit, aquelles persones que vulguin actuar-hi de padrins, hauran de fer-se seva una carta, elegida a voluntat.Teniu tota la informació i els models de carta al web. L'edició de l'any apassat va beneficiar a 75 infants.

L'Ajuntament us convida a apadrinar una carta de Reis, perquè els drets dels infants hi són en joc

Imatge07/12/2018

Ha començat la recollida de joguines per a la campanya de Reis d'enguany amb la modalitat de cartes apadrinades, que arriba a la tercera edició.

La campanya serà portada a terme per Creu Roja de Ciutadella, amb la col·laboració de l'àrea de Serveis Socials, amb el lema «Els seus drets en joc: vine i apadrina la teva carta».

Com en anys precedents, els fillets i les filletes interessats a rebre joguines hauran de redactar una carta amb les seves il·lusions i lliurar-la a la seu local de Creus Roja (carrer Creu, 2).

A continuació, aquelles persones que vulguin actuar-hi de padrins, hauran de fer-se seva una carta, elegida a voluntat (a partir del 10 de desembre). Després hauran d'anar a fer la compra corresponent i lliurar el regal a Creu Roja. Finalment, en el curs dels darrers dies d'any i primers de 2019, es procedirà al lliurament al fillet o a la filleta que signava la carta. Sempre es mantindrà en l'anonimat la identitat dels padrins i dels infants receptors.

Aquesta campanya va dirigida a la ciutadania en general que vol apadrinar una carta d'un infant. Són cartes en què els fillets/es (proposats pels serveis socials a partir de situacions socioeconòmiques desfavorides), expressen el que volen pels Reis i les persones/famílies apadrinen la seva carta comprant el regal desitjat, per un import màxim de 30€.

L'edició de l'any apassat va beneficiar a 75 fillets i filletes.

Tornar