· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Pilar Benejam que serà proclamada filla il·lustre dia 16, ha rebut 385 adhesions de persones i institucions

- 02/01/2019 -
Amb l’expedient tancat i amb més de dos-centes invitacions repartides entre el món institucional i l’educatiu, tot és a punt per proclamar la pedagoga Pilar Benejam i Arguimbau com a filla il·lustre il·lustre de Ciutadella, la número vint-i-vuit de la galeria municipal. L' acte institucional serà el proper dia 16 de gener al Saló Gòtic a les 19h.

Pilar Benejam que serà proclamada filla il·lustre dia 16, ha rebut 385 adhesions de persones i institucions

Imatge02/01/2019

 Amb l’expedient tancat i amb més de dos-centes invitacions repartides entre el món institucional i l’educatiu, tot és a punt per proclamar la pedagoga Pilar Benejam i Arguimbau com a filla il·lustre il·lustre de Ciutadella, la número vint-i-vuit de la galeria municipa

Serà la tercera dóna en rebre l’alta distinció municipal, després de Casilda Caimaris (1926) i Maria Àngels Cardona (2001). L’acte s’ha previst per al proper dia 16 de gener, vigília de la Diada del poble de Menorca (19.00 h), al saló gòtic, en un acte obert a les persones que ho desitgin.

La proclamació comptarà amb la dissertació del catedràtic Joan Pagès i Blanch, de la Universitat Autònoma de Barcelona, que hi ha actuat com a jutge instructor.

Sense precedents que s’hi puguin comparar, el procés administratiu ha rebut un total de 385 adhesions corporatives i personals de tota mena d’organismes i persones que coneixen a bastament els extraordinaris valors acadèmics i intel·lectuals de la ciutadellenca honorada amb el títol de filla il·lustre.

Davant una més que previsible assistència massiva de persones a la cerimònia municipal, l'ajuntament agrairà que els interessats ho comuniquin amb prou antelació al Servei Municipal de Protocol: 606 40 41 50 o també protocol@ajciutadella.org 
Tornar