· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Iniciades les obres al carrer del Roser, amb una previsió de durada de tres mesos

- 08/01/2019 -
Les obres de millora de la xarxa de clavegueram, aigües pluvials i aigua potable en el carrer del Roser ja han començat, i es perllongaran durant els propers tres mesos. L'obra va ser adjudicada a l'empresa Construcciones Olives per un import de 105.990 euros, la qual cosa ha suposat una reducció de mil euros sobre la licitació.

Iniciades les obres al carrer del Roser, amb una previsió de durada de tres mesos

Imatge08/01/2019

Les obres de millora de la xarxa de clavegueram, aigües pluvials i aigua potable en el carrer del Roser ja han començat, i es perllongaran durant els propers tres mesos.L'obra va ser adjudicada a l'empresa Construcciones Olives per un import de 105.990 euros, la qual cosa ha suposat una reducció de mil euros sobre la licitació.

L'àrea afectada va de la plaça de la Catedral al començament del carrer del Santíssim, per la qual cosa hi quedarà limitada la circulació a peu i hi serà totalment impossible per als vehicles.

A la vegada, les obres obligaran a fer un canvi en el recorregut tradicional de la processó dels Tres Tocs d'enguany. En lloc de sortir per la porta de la Llum i enfilar cap al Roser, la comitiva anirà cap a ses Voltes i després girarà pel carrer del Seminari, el carrer del Santíssim i el portal d'Artrutx.

Tornar