· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Inici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

- 08/01/2019 -
 Aquesta setmana s'iniciaran les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano, afectant un tram entre el carrer Ruiz i Pablo i la rotonda de la Platja Gran. Per aquest motiu, mentre durin les obres, els vehicles que circulin pel Passeig Marítim seran desviats pel carrer Doctor Camps, en direcció al carrer República Argentina i Mallorca. El termini d'execució calculat és d'un mes.

Inici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

Imatge08/01/2019

 Aquesta setmana s'iniciaran les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano, afectant un tram entre el carrer Ruiz i Pablo i la rotonda de la Platja Gran. Per aquest motiu, mentre durin les obres, els vehicles que circulin pel Passeig Marítim seran desviats pel carrer Doctor Camps, en direcció al carrer República Argentina i Mallorca.

L'objecte del projecte és la reforma del paviment de llambordins. La actuació millorarà el tram que va des del carrer Ruiz i Pablo fins a la rotonda de la Platja Gran, ja que aquest és el tram de via que es troba en pitjors condicions.

L'actuació consisteix en l'aixecament dels llambordins de formigó existents, el rebaix de la caixa del carrer, la construcció d'una base de formigó armat de 15cm de gruix, i finalment la recol·locació de les peces, seguin l'estètica de la resta del Passeig Marítim.

El projecte té un cost de 33.411,73€, i l'execució del mateix anirà a càrrec de l'empresa Construcciones Olives s.l., com adjudicatària de l'obra, i el termini d'execució calculat és d'un mes.
Tornar