· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Treball amb famílies per al 2019: deu propostes per acompanyar pares i mares d’infants i adolescents

Imatge05/02/2019

Fins a deu propostes per acompanyar pares i mares en el procés d’educatiu dels infants i adolescents és la graella que ofereix el programa Treball amb famílies per al 2019.

L’oferta s’articula amb conferències i tallers que tindran lloc a la Casa de Cultura, per bé que l’acte inaugural del calendari s’ha fixat a l’IES Josep Maria Quadrado el proper dia 8 de febrer (20 h). Hi intervindrà Jorge L. Tizón, psiquiatre i neuròleg, que explicarà la importància dels vincles afectius per al desenvolupament dels infants. La intenció és esbrinar aspectes substantius sobre la salut mental en la infància i l’adolescència, per tal d’acompanyar, assessorar i intervenir per part del pares.

La resta de propostes es desenvoluparan en dues tongades al llarg de l’any. La primera, de març a maig; i la segona, dins el mes d’octubre.

Les persones interessades a prendre-hi part i a conèixer detalladament els temes i el calendari caldrà que contactin amb el Servei d’Educació de l’Ajuntament

(projecteseducatius@ajciutadella.org)

Les temàtiques dels tallers prevists abordaran qüestions com ara les necessitats dels més petits en l’àmbit familiar, l’amor i la sexualitat a l’adolescència, les noves masculinitats, les separacions matrimonials i les repercussions en els fills, i les situacions de risc per consum d’estupefaents i per l’ús de les noves tecnologies.

En la represa d’octubre, el programa encara oferirà altres tres tallers: el regal de ser mares i pares imperfectes, alguns secrets que ajuden a fer millor d’àvia i avi, i sobre la crisi de l’adolescència com a oportunitat per forjar una identitat positiva.

Tornar