· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Agraïment al llegat d’Aina Moll i Marquès

- 11/02/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella vol expressar el més sentit condol per la defunció d’Aina Moll i Marquès. Ens ha deixat una gran filòloga , nascuda a Ciutadella, al carrer de sa Font, l’any 1930, filla de Catalina i Francesc de Borja Moll amb qui compartí l’estima per la llengua catalana.

Agraïment al llegat d’Aina Moll i Marquès

Imatge11/02/2019

L’Ajuntament de Ciutadella vol expressar el més sentit condol per la defunció d’Aina Moll i Marquès.

Ens ha deixat una gran filòloga , nascuda a Ciutadella, al carrer de sa Font, l’any 1930, filla de Catalina i Francesc de Borja Moll amb qui compartí l’estima per la llengua catalana.

Ciutadella sempre l’ha tinguda com a figura principal en la lluita social i política per la normalització de la nostra llengua. Aina Moll ens va ensenyar a establir les primeres estratègies de les institucions democràtiques a favor de la normalització de la llengua catalana, i juntament amb el seu pare Francesc de Borja Moll, fill il·lustre del nostre poble, ha estat la gran lingüista del segle XX a Ciutadella.

La seva dedicació, lluita i difusió de la llengua catalana han estat cabdals per a la nostra cultura i la identitat com a poble, contribuint a donar força a les nostres arrels. Per tot açò, i molt més, gràcies Aina Moll i Marquès. Al Cel siguis.Ajuntament de Ciutadella de Menorca


Tornar