· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Juga net !

Vegeu-ne el tríptic
La Comissió Juga Net!, que realitza activitats des del 2004, està composta per les entitats Càritas de Menorca, el Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca, la Ludoteca Municipal, el Fons Menorquí de Cooperació, el GOB, l’associació Ciutadella Antiga i l’Ajuntament de Ciutadella –amb les àrees d’Educació i de Serveis Socials. Entre els objectius que pretén la Comissió destaquen, entre d’altres: facilitar pautes i criteris per comprar jocs i joguines, i actuar com a consumidors responsables o conscienciar sobre el valor lúdic i educatiu dels jocs i les joguines com a element de desenvolupament humà.

Jugar és una necessitat de l’ésser humà, és un impuls primari i gratuït que ens fa créixer com a persones, és una estratègia d’aprenentatge per conèixer i relacionar-nos amb el món que ens envolta, per interactuar amb aquest.

El treball de Juga net! es visualitza en campanyes que tenen per objectiu promoure un consum responsable i adequat de les joguines, mitjançant campanyes informatives, de sensibilització, sessions formatives...

La comissió Juga net! ha desenvolupat diverses actuacions:
Tornar