· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Juanlu Gelabert i Lluís Soler repetiran enguany com a fabiolers a les festes de Sant Joan

- 17/04/2019 -
 L'Ajuntament comunica que els fabiolers que participaran en nom del consistori a les festes de Sant Joan 2019 seran Juanlu Gelabert i Lluís Soler. Per segon any consecutiu, Sebastià Salord, qui ha desenvolupat el càrrec de fabioler durant més de 25 anys, no podrà participar en les festes degut a motius personals.

Juanlu Gelabert i Lluís Soler repetiran enguany com a fabiolers a les festes de Sant Joan

17/04/2019

L'Ajuntament de Ciutadella de Menorca comunica que, per segon any consecutiu, els fabiolers que participaran en nom del consistori a les festes de Sant Joan 2019 seran Juanlu Gelabert i Lluís Soler.

D'aquesta manera, Juanlu Gelabert farà de fabioler el dia des be (16 de juny), així com el dissabte de Sant Joan (23 de juny) i el capvespre del dia de Sant Joan (24 de juny); també serà l'encarregat d'apuntar els cavallers de la qualcada.

Per la seva banda, Lluís Soler –seleccionat l'any passat per part de la comissió de l'Ajuntament creada específicament al'efecte– farà de fabioler el matí del dia de Sant Joan (24 de juny).

Per segon any consecutiu, Sebastià Salord, qui ha desenvolupat el càrrec de fabioler durantmés de 25 anys, no podrà participar en les festes degut a motius personals


Etiquetes relacionades

Sant Joan 2019
Tornar