· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Aquest Sant Joan l'Ajuntament se suma a la campanya de conscienciació «ARA VA DE BO, ARA VA DE GOT»

- 22/05/2019 -
Dissabte passat va tenir lloc a la plaça de la Catedral de Ciutadella una taula informativa preparada per un grup de joves estudiants de l’IES Maria Àngels Cardona (que formen l’associació CAMI, canvi a favor del medi Ambient i la igualtat), amb l’objectiu de donar a conèixer als ciutadans la iniciativa “Ara de bo, ara va de got”.

Aquest Sant Joan l'Ajuntament se suma a la campanya de conscienciació «ARA VA DE BO, ARA VA DE GOT»

Imatge22/05/2019

Dissabte passat va tenir lloc a la plaça de la Catedral de Ciutadella una taula informativa preparada per un grup de joves estudiants de l’IES Maria Àngels Cardona (que formen l’associació CAMI, canvi a favor del medi Ambient i la igualtat), amb l’objectiu de donar a conèixer als ciutadans la iniciativa Ara de bo, ara va de got.

L’Ajuntament informa que els particulars i els establiments (bars, restaurants, supermercats) que vulguin un estoc de gots per a les festes poden fer la comanda prèvia de l’1 a l’11 de juny de 2019, enviant un missatge a: aravadegot@gmail.com o contactant amb l'Ajuntament de Ciutadella a adl2@ajciutadella.org Tel. 971 48 41 53 (Ext. 264). El Consorci de Residus de Menorca promou en l'àmbit insular aquesta campanya, i hi col·labora la Fundació de Persones amb Discapacitat.

Per a més informació, clica AQUÍ 

L’Ajuntament de Ciutadella, conscient de la importància de la conservació del medi ambient i de la seguretat de les festes, ha acordat implicar-se en aquesta iniciativa de reducció de l’ús de plàstics durant les festes de Sant Joan.

Fem de Ciutadella una ciutat respectuosa amb el medi ambient; i de Sant Joan, unes festes millors!Gràcies per la vostra col·laboració.Etiquetes relacionades

Sant Joan 2019
Tornar