· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Tomeu Penya al Jazzbah

Tomeu Penya al JazzbahEnguany estrena nou disc amb dotze noves cançons que presenten a un inspiradíssim Tomeu amb el seu particular estil. Cançons d’amor i músiques més festives, pinzellades countries, d’arrel i fins i tot un rap, s’intercalen sempre amb l'empremta única del cantautor de Vilafranca de Bonany. A més amb el grup mallorquí Isla San Juan interpreta -Illes- fidel testimoni de que el cantant de Vilafranca es pot adaptar a qualsevol estil.

La sensibilitat de Tomeu també està molt present amb la cançó Recordant-te, que va compondre durant la recerca del petit Artur que va desaparèixer a la torrentada del llevant de Mallorca en el mes d’octubre del 2018.

R.D.I. República Democràtica Independent es el nom del seu darrer disc i diu…..

…atenció hem de construir una murada amunt més alta que se den especuladors, polítics corruptes, gent que no saluda i sobretot… els qui maltractin ses dones… i de la resta del món en farem una reserva…. Tomeu Penya vol crear una comunitat amb tots el pobles del Pla de Mallorca i la proposta la fa amb una aferradissa cançó a ritme de RAP.

Cost: 12€ - 15€. Venda d'entrades a Codetickets.

Tornar