· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Els alumnes del projecte "Ens Movem pel Medi Ambient" han creat una pàgina per a la difusió de qüestions ambientals

- 10/09/2019 -
Els alumnes del projecte SOIB 30 "Ens Movem pel Medi Ambient" han creat una pàgina web amb l'objectiu de contribuir a la conservació i difusió de qüestions ambientals que afecten la nostra illa.

Els alumnes del projecte "Ens Movem pel Medi Ambient" han creat una pàgina per a la difusió de qüestions ambientals

Imatge10/09/2019

L’equip que conforma el projecte “Ens Movem pel Medi Ambient” posa a disposició de la ciutadania una pàgina web per tal de donar a conèixer qüestions mediambientals que afecten l’illa de Menorca i les accions que porten a terme com a educadors ambientals de l’Ajuntament.

Els alumnes del Certificat de Professionalitat d'Interpretació i Educació Ambiental els quals iniciaren la seva contractació amb l'Ajuntament de Ciutadella el passat 20 de març han creat una pàgina web amb l'objectiu de contribuir a la conservació i difusió de qüestions ambientals que afecten la nostra illa, així com informar sobre les accions que estan portant a terme com a treballadors. Actualment s'estan duent a terme amb actuacions amb alguns col·lectius que conformen el municipi, com poden ser persones de la tercera edat, amb capacitats diverses i/o els col·lectius en risc d'exclusió social, per tal d'afavorir la inclusió de totes les persones en els processos de participació ambiental.

Aquest projecte que finalitzarà el mes de desembre s'està portant a terme a través del programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ "Ens movem pel medi ambient". A proposta de l'Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació. Una iniciativa finançada amb fons del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) mitjançant Conferència Sectorial. Enllaç al web: https://movemmediambient.wixsite.com/inicio


 

Tornar