· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament inicia el projecte SOIB Visibles 2019 ‘Despertant talent’

- 22/11/2019 -
 L’Ajuntament ha iniciat, amb la contractació d’onze persones, la línia 1 del projecte anomenat «Despertant talent» promogut pel SOIB, dins la convocatòria de subvencions del programa SOIB Visibles 2019-2020 (exercici 2019). En total, s'han contractat sis peons d’obra pública, tres oficials d’obra pública, un treballador familiar i un auxiliar d'informació per a Serveis Socials.

L'Ajuntament inicia el projecte SOIB Visibles 2019 ‘Despertant talent’

Imatge22/11/2019

L’Ajuntament ha iniciat, amb la contractació d’onze persones, la línia 1 del projecte anomenat «Despertant talent» promogut pel SOIB, dins la convocatòria de subvencions del programa SOIB Visibles 2019-2020 (exercici 2019). El resultat positiu de les edicions passades fa que aquest projecte es consideri un dels projectes d’ocupació amb expectatives més grans. ‘Despertant talent’ dona oportunitat a onze persones desocupades de llarga durada i majors de 30 anys, contractades per un període de sis mesos, amb l'objectiu de fomentar l’ocupació en activitats d'utilitat pública al municipi.

Els projectes van dirigits, per una part, a embellir el nostre municipi, tot millorant l’estat d’edificis públics, el cementiri, les escoles municipals, els jardins i els claveguerams. I, per altra part, pretén oferir una nova figura als Serveis Socials per dur a terme un servei més àgil i atent a les persones usuàries que ho necessitin.

En total, s'han contractat sis peons d’obra pública, tres oficials d’obra pública, un treballador familiar i un auxiliar d'informació per a Serveis Socials.

Val a dir que aquesta subvenció puja a un import de 126.565,38; i que ha estat promoguda pel SOIB, cofinançada per fons de l’Estat, a través de Conferència Sectorial, i pel fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).


Tornar