· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Inici del taller "Diorama nadalenc"

Inici del taller Tallers de Nadal al CMAC 2019

Dins de les activitats nadalenques habituals, el Centre Municipal d’Art de Ciutadella et presenta una nova i renovada oferta dins de la programàtica del Nadal 2019.

Sota el títol “ PERQUÈ T’ESTIMO MOLT”, s’han desenvolupat una sèrie de tallers per tots aquells i aquelles que aquest Nadal aposten per la creació manual, l’originalitat, l’ecologia i la sostenibilitat, pensant en la família, la parella o els més petits de la casa.

Aquest desembre tens l’oportunitat de desenvolupar una proposta artística amb algun dels següents tallers:

1.-Taller regal “CREA EL TEU CIRC”

Aquest taller pretén que aquests Nadals, els adults ens apropem als infants a través de l’estima vers el treball creatiu a partir de la creació d’un diorama que representa un circ amb diverses figures creades a partir d’elements quotidians i materials reciclats. El Taller també inclou unes fitxes per a poder crear algunes peces més a casa i poder ampliar l’escena. Aquest Nadal regala art i originalitat.

*Taller impartit per Ana Llorens
*Durada del curs: 8
*Dies i horari: dies 10-12-17 i 19 de Desembre de 18.30h a 20.30h
*Lloc: Centre Municipal d’Art de Ciutadella

2.-Taller de família “CREA LA TEVA GRANJA”

Aquest taller pretén que aquests Nadals, els adults ens apropem als infants a través de l’estima vers el treball creatiu a partir de la creació d’un diorama que representa una granja amb diverses figures d’animals creades a partir d’elements quotidians i materials reciclats. El Taller també inclou unes fitxes per a poder crear algunes peces més a casa i poder ampliar l’escena. Aquest Nadal regala art i originalitat.

*Taller impartit per Ana Llorens
*Durada del curs: 8h
*Dies i horari: dies 11-13-16 i 18 de desembre de 18.30h a 20.30h
*Lloc: Centre Municipal d’Art de Ciutadella

3.-Taller “DIORAMA NADALENC”

Aquest taller pretén que puguis crear un diorama d’una casa típica menorquina, aprendre a fer l’arquitectura i els detalls més personals per realitzar una escena on poden introduir les figures del betlem i crear una escena o la representació del naixement a partir d’una representació totalment Nadalenca per viure els millors dies en família.

*Taller impartit per Silvia Vivó
*Durada del curs: 6h
*Dies i horari: dies 17-18 i 19 de desembre de 18.30h a 20.30h
*Lloc: Centre Municipal d’Art de Ciutadella

Si estàs interessat en un dels tallers, pot inscriure’t al Centre Municipal d’Art de Ciutadella, al carrer d’es Seminari, 5.

Tots els tallers són amb materials inclosos i pots realitzar tot el taller o fer una sessió individual

Preu per taller – 40€
Preu per sessió – 15€

Tornar