· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Inauguració de l'exposició "L'Agus i els monstres"

Inauguració de l'exposició El tour monstruós de la sèrie “L’Agus i els monstres” arriba per primera vegada a Menorca! Jaume Copons i Liliana Fortuny, els autors de la sèrie, posaran el colofó a l’exposició “L’Agus i els monstres al món” amb una activitat ben monstruosa per als petits lectors.

Exposició: del 14 al 30 de desembre.
Visita dels autors i activitat: 21 de desembre a les 12h.

Després d’estar exposada a la biblioteca de Binissalem i a Palma a la llibreria Baobab, i a diferents poblacions de Catalunya, l’exposició “l’Agus i els monstres al món” es podrà visitar a la llibreria vaDllibres de Ciutadella.

«L’Agus i els monstres al món» és una exposició que neix a partir d’una iniciativa de les bibliotecàries de Binissalem, que van pensar que als nens i nenes els agradaria veure els llibres de “L’Agus i els monstres” que s’han editat arreu del món. L’exposició ens parla sobre els autors, els orígens de la sèrie, curiositats de les edicions arreu del món i tots els professionals que intervenen per a que els llibres arribin als lectors. Tot això acompanyat de nombrosos volums del primer títol de la sèrie “Arriba el Sr. Flat” en diverses llengües: des de l’anglès i el francès fins al turc o xinès.

L’objectiu d’aquesta exposició, amb una estructura senzilla i un llenguatge proper, és reflexionar sobre la feina de tot el teixit humà que es mou al voltant del llibre i, al mateix temps, permet observar com es concreten aquestes feines arreu del món, amb canvis, diferències, similituds curioses… Els participants podran participar en un sorteig monstruós.

En aquesta ocasió, acompanya a l’exposició l’apèndix titulat “L’Agus abans de l’Agus i els monstres” que revela el que molt poca gent sap: l’origen de la col·lecció «L’Agus i els monstres» és la novel·la inèdita L’Agus Pianola i el monstre dels llibres. Els lectors podran veure una petita representació de les il·lustracions d’aquella novel·la que va ser el punt de partida de la col·lecció «L’Agus i els monstres».

Com a colofó de l’exposició, el dissabte 21 de desembre a les 12h, en Jaume Copons i la Liliana Fortuny visitaran la llibreria i faran una divertida sessió de creació de monstres amb tots els nens i nenes que ho vulguin i anunciaran el nom del guanyador del sorteig.

Més informació sobre la sèrie Agus i els monstres: https://twitter.com/dePrades/status/1201502955817619462

Tornar