· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Concert del Dúo Cassadó

Concert del Dúo CassadóPrimer concert del 48è Festival de Música d'Estiu de les Joventuts Musicals de Ciutadella.

De la mà de Dúo Cassadó, prestigiosa formació que integren Marta Moll (piano) i Damián Martínez (violoncel).

Aclamat internacionalment per la seva exquisida musicalitat i sensibilitat, el Duo Cassadó captiva tant al públic com a la crítica gràcies a la seva originalitat i carisma. Artista exclusiva de Warner Clàssics, el Duo Cassadó ha actuat a Israel, el Canadà, Colòmbia, l’Equador, l’Argentina, el Marroc, Tunísia, França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Portugal, Egipte, Jordània i la Xina.

Format pel violoncel·lista Damian Martínez Marco i la pianista Marta Moll d’Alba, va començar la seva trajectòria artística l’any 2000 i des de llavors ha rebut el reconeixement del públic i de la crítica internacional.

Damian Martínez, considerat un dels millors violoncel·listes de la seva generació, va ser reconegut i secundat per Mstislav Rostropovich. El Duo va ser també recomanat per Alicia de Larrocha, com el més brillant duo representant de la música de cambra espanyola. El seu disc “Rapsòdia del Sud” va rebre el suport de la Fundació BBVA, ha estat triat entre els millors discos de l’any i va ser guardonat amb el “Melòman d’Or”. Pròximament el Duo actuarà a Espanya, la Xina, Alemanya, Suïssa i el Japó.

Tornar