· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Gòspel, amb "The sey sisters"

Gòspel, amb FESTIVAL PEDRA VIVA
The sey sisters
GÒSPEL

Veu: Edna Sey
Veu i percussió: Kathy Sey
Veu: Yolanda Sey
Piano, teclat i saxo: Albert Bartolomé

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gòspel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a cappella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gospel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.
Amb una agradable fusió de l’ànima gòspel i de l’esperit africà, aquestes tres germanes de descendència ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió.

El setembre del 2018 treuen el seu segon disc “Rise” (Satélite K): “Rise neix de la necessitat d'expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses”

Tornar