· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Ciutadella torna a encapçalar la classificació de transparència a les Illes Balears

Imatge29/07/2020

La pàgina especialitzada Dyntra ha tornat a situar l'Ajuntament de Ciutadella al capdavant de la transparència a les Illes Balears amb una puntuació del 85,19 per cent. En segon lloc hi figura l'Ajuntament de Maó, a poca distància; i en tercer lloc, més allunyat en puntuació, l'Ajuntament de Palma de Mallorca.

En el conjunt de l'Estat espanyol Ciutadella ocupa la catorzena plaça, i empata amb Zamora i Màlaga.Cal recordar que Dyntra supervisa de forma constant l'índex de transparència dels ajuntaments de més de 15.000 habitants, així com també d'altres institucions, organismes i partits polítics.

En aquest sentit de millora de la transparència municipal, el Ple del juny de l'Ajuntament de Ciutadella aprovà per unanimitat la proposta del regidor de Transparència, Sergi Servera, de firmar un conveni amb l'Oficina Anticorrupció de les Illes Balears per tal d'unificar el registre telemàtic per a la presentació de les declaracions de béns i d'activitats, i de l'IRPF dels càrrecs públics, per millorar, així, l'eficàcia, l'eficiència i la transparència que ha de caracteritzar la tasca dels poders públics. Des de l'Oficina Anticorrupció de les Illes Balears han felicitat l'Ajuntament per la signatura del conveni, que és pioner, i han manifestat la voluntat que la resta d'entitats locals també impulsin convenis similars.


Etiquetes relacionades

Transparència
Tornar