· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

EL Consell Infantil de Ciutadella tanca el curs 2019-2020

foto31/07/2020

El Consell Infantil de Ciutadella, en la sessió plenària de dilluns passat, dia 28 de juliol, va tancar el curs escolar 2019-2020.

A l'acte també hi estaven convidades les famílies dels consellers, els membres del Laboratori Infantil, els docents, així com els membres de l'equip de govern i els grups polítics que conformen el consistori.

L'alcaldessa Joana Gomila i la regidora d'Educació, Gràcia Mercadal, han agraït i reconegut el paper cabdal que el Consell Infantil té en el disseny i el desenvolupament de la nostra ciutat.

La mirada dels infants i adolescents és imprescindible per a Ciutadella, declarada Ciutat Educadora (1999) i Ciutat Amiga de la Infància (2016).

Aquest òrgan de participació infantil ha de continuar enfortint-se i treballant sobre temes d'interès per als més petits de la nostra comunitat, així com en iniciatives i projectes municipals.

Enguany han quedat temes pendents per treballar. El nou plenari del Consell Infantil 2020-2021 els reprendrà i valorarà dins l'agenda de treball del proper curs escolar.

L'alcaldessa ha agraït el suport del Laboratori Infantil, dels docents i de les famílies que acompanyen i donen suport al treball del Consell Infantil.

Gràcies pel vostre compromís i les vostres valuoses aportacions.

Tornar