· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Conferència "COVID-19. D'on venim? On som?" a càrrec de l'epidemiòleg Maties Torrent

Conferència Inauguració del curs acadèmic, amb la primera de les conferències del cicle, que porta per títol: "COVID-19: D'on venim? On som?", a càrrec del metge epidemiòleg Maties Torrent.

La presentació per part del ponent es farà en directe des de la Sala Jeroni Marquès i serà retransmesa per videoconferència.

Per assistir presencialment a la conferència, cal inscriure's prèviament al correu electrònic gerencia@cercleartistic.com o telefonar al 971385753 (dimecres, dijous i divendres, en horari de 10 a 13h). Places limitades. Les persones que tenguin accés a la Sala Jeroni Marquès ho hauran de fer amb mascareta i facilitar les dades segons estableixen les mesures legislatives actuals.

Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència s’ha creat un enllaç al facebook del Cercle Artístic, el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert i accessible per a tothom, i des del qual es podrà seguir en directe la ponència.

Acte gratuït

Tornar