· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Obra teatral "Aïllats" al Teatre municipal des Born

Obra teatral Obra teatral "Aïllats" al Teatre municipal des Born

Cercle Teatre presenta una tragicomèdia que pretén intrigar i divertir a parts iguals. Nou personatges carismàtics, que es trobaran en un hotelet acabat d’inaugurar i que quedaran aïllats a causa de les inclemències del temps, es veuran embolicats en un assassinat que els obligarà a reviure situacions doloroses del passat. En un ambient expectant i misteriós, i, en alguns moments, fins i tot, divertit, hauran de fer front a la realitat “per dura que aquesta sigui” i mirar de resoldre l’assassinat abans que hi hagi un altre mort que desbarati, encara més, la flamant inauguració de l’hotel Meloussa. Aquest muntatge teatral ens apropa la intriga i el misteri més anglosaxó, però adaptat a la idiosincràtica vida menorquina. Desitjam que en gaudiu i que ajudeu a mantenir la intriga de l’obra al públic que encara no l’ha vista.

Preu de les entrades:
- General: 10€
- Amfiteatre: 5€

S'obrirà la venda d'entrades de manera simultània a taquilla i on-line a www.nanventura.es el dia 10 de novembre a les 11h.
Venda d'entrades a taquilla: a partir del 10 de novembre, els dimarts, de les 11h a les 13h; i els dijous, de les 19h a les 21h

Tornar