· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament completa l’espai de la plaça La Pau amb la compra de la darrera parcel·la que no era de titularitat municipal

Imatge29/12/2020

L'Ajuntament de Ciutadella ha adquirit una parcel·la confrontant amb la plaça de la Pau, amb la qual cosa la totalitat de terrenys d’aquesta zona passarà a ser de titularitat municipal. La parcel·la adquirida consta d’uns 2.780 m² que eren propietat del Bisbat de Menorca. L’operació suposarà una inversió per part de l’Ajuntament de 1.050.000€, finançats en Romanent de Tresoreria de 2019.

Amb aquesta adquisició, la totalitat dels terrenys de la plaça de la Pau (uns 7.000 m²) seran de propietat municipal, un fet aquest, que en paraules de l’alcaldessa, "obre moltes possibilitats, atès que es tracta d’una zona molt pròxima al centre històric de Ciutadella i de fàcil accés. És, a més, un espai lliure connectat a la parcel·la que ha d'acollir la futura Escola Municipal de Música, de manera que ofereix múltiples possibilitats que ara s'hauran d'estudiar".

És per aquest motiu que, un cop tancada l’operació de compra, l'equip de govern ja està redactant el projecte d'enderroc de les edificacions i les pistes esportives existents, a fi de recuperar l'espai el més aviat possible i poder-li donar l’ús més adient. Cal recordar, en aquest sentit, que en el pressupost de 2021 ja s'ha previst la partida econòmica necessària per tal d’executar el projecte i incorporar aquests terrenys a la resta de la plaça de La Pau.

Tornar