· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Conferència "Economia i salut a propòsit de la pandemia" al Cercle Artístic

Conferència Conferència "Economia i salut a propòsit de la pandemia" a càrrec de Guillem López Casasnovas, a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic

Divendres, 15 de gener, a les 20h, a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic, es durà a terme la tercera ponència del Cicle "Què ens ha passat, què en passarà?" titulada "Economia i salut a propòsit de la pandèmia", a càrrec de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra.

La xerrada serà a modus d’introducció al llibre "Diálogos en la interfaz de la economía y la salud a propósito de la COVID-19", l’autor del qual n'és també Guillem López Casasnovas.

Atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aforament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins dijous, 14 de gener, a les 22h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.

També podeu seguir l’activitat a través de l’enllaç (https://fb.me/e/f5Nfsdc4j), el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert, i a través del qual es podrà seguir en directe la ponència.

L'activitat es durà a terme seguint les mesures sanitàries actuals.

Tornar