· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Josep Marquès Oleo assumeix la gerència del Teatre des Born

Imatge08/01/2021

El Patronat de la Fundació Ciutadella Cultura va acordar, en la seva reunió del passat 22 de desembre, la contractació de Josep Marquès Oleo com a nou gerent de l’entitat, un càrrec que ha començat a exercir amb l’entrada del nou any.

Josep Marquès Oleo és llicenciat en Història de l'Art (UAB) i alumne del Màster en Gestió Cultural (UOC) i té experiència en gestió cultural al capdavant de l'Espai Mallorca de Barcelona, i de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca (OCIM) entre d'altres. També ha treballat com autònom al Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca.

L’elecció de Josep Marquès és el resultat d’un procés de selecció de gerent que es va iniciar el passat mes de setembre amb un total de sis aspirants admesos i que es va resoldre el passat 3 de desembre amb la darrera acta del jurat avaluador. Aquest jurat va estar format per Bartomeu Amengual, gerent i director del Teatre de Manacor i Josep Marquès Moll, director de l'àrea de Cultura de l’Ajuntament, a més de la Secretària municipal de l'Ajuntament, i actuant com a assessores Àngela Vallès, gerent del Teatre Principal de Maó, i Mar Rescalvo, gestora cultural.

Amb aquest procés d’elecció culmina una de les fites culturals més importants de Ciutadella dels darrers anys, primer amb la reobertura del Teatre des Born el passat 23 d'octubre, després de 14 anys tancat per dues reformes, i ara amb la contractació del gerent.

Tornar