· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Actes Sant Antoni 2021

escut13/01/2021

En relació amb els actes amb motiu de Sant Antoni, Diada del poble de Menorca i atesa la delicada situació sanitària que vivim per la COVID-19 ,

L’Ajuntament de Ciutadella comunica que:

- L'acte institucional programat al Teatre del Born per aquest dissabte 16 de gener a les 18:30 hores es farà exclusivament en format on-line i sense públic presencial . Hi pronunciarà el pregó el sr. Guillem López Casasanovas, catedràtic: « Economia, patrimoni natural i cultural: el valor de la identitat a la Menorca d’avui».

Aquest acte es podrà seguir a través del canal institucional a la plataforma Youtube

- No es realitzarà la fira de Sant Antoni, que cada any s’instal·lava a la Contramurada.

El Patronat Municipal de l'Hospita comunica que ha anul·lat els actes relacionats amb el dia de Sant Antoni que es duen a terme a la plaça del geriàtric municipal, entre ells el mercat de dàtils i taronges.

No obstant, amb la col·laboració i l'impuls de l'Associació de familiars i residents del geriàtric (AFARGA) s'ha decidit mantenir la tradicional rifa del porc els beneficis de la qual aniran per realitzar activitats per als residents i teràpies no farmacològiques. Els bitllets, que valen 2 euros cadascun, ja es poden comprar, en els establiments de Ciutadella següents:

- BOTIGA RAITAL
- BOTIGA CAN TALAIES
- BAR D’ANTICS ALUMNES DE CALÓS
- PASTISSERIA S’ESPIGA
- CA SA CATALANA
- CA NA FAYAS
- CARNISSERIA CAULES

El sorteig tindrà lloc el dia 22 de gener de 2021 i el número guanyador es publicarà en les xarxes de l'ajuntament i també a les botigues col·laboradores a les quals, des del Patronat de l'Hospital, agraïm la seva participació.

Aquest any, el porc romandrà as Pinaret fins que la persona afortunada el vagi a recollir.

Tornar