· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Segueix la renovació de l’arbrat de la plaça del Born amb la substitució de sis mèlies per sis nous lledoners

Imatge19/02/2021

L’Ajuntament de Ciutadella ha completat la sembra de sis nous arbres a la plaça del Born, en substitució d'uns altres que no es trobaven en condicions òptimes. En concret, s’han eliminat sis mèlies que, al llarg d’aquesta setmana, han estat substituïdes per sis lledoners joves que a partir d’ara ocuparan el seu lloc. Cal remarcar que els arbres que han estat reemplaçats eren molt vells, amb el perill que aquest fet comportava, atès que hi havia risc de trencament de branques, sense oblidar tampoc que ocasionaven un deteriorament important a les voreres.

Cal recordar que la tasca de substitució d'arbres vells per altres de nous a la plaça del Born es va iniciar ara fa tres anys. De fet, fins al moment ja eren onze els lledoners sembrats de nou, els quals, juntament amb els sis que s’han replantat enguany, eleven a 17 el nombre d’arbres restituïts. De cara als anys vinents, la intenció és seguir amb aquesta tasca, fins a completar el canvi dels 26 arbres que voregen el passeig central de la plaça.

A la vegada, abans de la nova sembra s'ha aprofitat per arreglar les voreres, que com ha quedat dit estaven malmeses per culpa de les arrels dels arbres, formigonant i pavimentant de nou el voltant dels escocells.

Tornar