· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Ciutadella s’uneix a l’Hora del Planeta per la lluita contra el canvi climàtic

foto24/03/2021

El dissabte 27 de març, de 20.30 a 21.30 h, l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca s'unirà a milions de persones en tot el planeta per a celebrar l'Hora del Planeta de WWF, i apagarà l’enllumenat ornamental de la façana de l’Ajuntament, del Teatre des Born i de l’eix central del nucli històric durant una hora per a mostrar el compromís amb la lluita contra el canvi climàtic. En sumar-se a aquesta celebració local, l'Ajuntament participarà en un moment simbòlic que no pretén produir un estalvi d'energia durant una hora, sinó cridar l'atenció sobre els reptes als quals s'enfronta el nostre planeta, i recordar que canviar pel clima és a les nostres mans.

Amb el lema «Connecta't amb la natura», l'Hora del Planeta 2021 vol posar de manifest que el 2021 és un any decisiu per a la protecció de la natura. Un any en el qual els líders mundials prendran decisions polítiques clau sobre l’acció climàtica, el desenvolupament sostenible i la natura: el maig de 2021 se celebrarà a Kunming (Xina) la 15a Cimera sobre la Biodiversitat, que estava prevista per a l’octubre del 2020 i que es va haver d’ajornar amb motiu de la pandèmia. Aquesta reunió, juntament amb la Cimera sobre el Clima 2021, que se celebrarà el novembre a Glasgow (Gran Bretanya), seran dos moments fonamentals per a aconseguir un pla global ambiciós per a transformar la relació de la societat amb la biodiversitat i garantir que, per al 2050, es compleixi la visió compartida de viure en harmonia amb la natura.

L’Ajuntament de Ciutadella ha realitzat esforços durant els darrers anys per reduir el consum energètic i millorar l’eficiència de l’enllumenat públic, i convida tot Ciutadella a sumar-se a aquesta iniciativa, i a prendre mesures d’estalvi i eficiència energètica a les seves llars, als negocis i a les empreses, per tal de lluitar contra el canvi climàtic.

Per a més informació, visitau el web www.horadelplaneta.es

Tornar