· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Menorca Jazz Festival torna al Teatre des Born en la 23a edició

foto25/03/2021

L’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada del regidor de Cultura, Andreu Cardona, va participar en la presentació del 23è Festival de Jazz Obert Menorca Jazz Festival, que va tenir lloc dissabte passat a l’Espai Sant Josep. L’acte també va comptar amb la participació de Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura del Consell Insular de Menorca.

En la seva intervenció, Joana Gomila va felicitar l'entitat Jazz Obert per la llarga trajectòria en l'organització d'aquest festival, que demostra que és un esdeveniment “de qualitat i plenament consolidat”. L’alcaldessa també va voler valorar la valentia que suposa organitzar festivals en les condicions actuals, a la vegada que també va destacar, com a fets rellevants d'aquesta 23a edició, que el Festival torni al Teatre des Born, que programi una actuació a la zona recuperada de la colàrsega del pla de Sant Joan, i que aposti tant per artistes locals com per joves músics de l'Escola Municipal de Música de Ciutadella.

El Festival se celebrarà del 2 d’abril al 5 de juny i inclourà les actuacions de formacions com ara Eli Degibri Quartet, Sumrrá, Chano Domínguez & Diego Amador, Els novíssims del Jazz, Pere Arguimbau Trio, María Toro Quartet, Jazz Didàctic (amb Ja Res Té Sentit) i Balkan Paradise Orchestra, a més de Jazz al Cinema amb ‘The Man With The Golden Arm’. Podeu consultar la programació completa i tots els detalls del Festival a: https://jazzobert.com/.

Tornar