· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Arranca la 2a edició del programa d’activitats Enjoy Ciutadella

13/07/2021

L’Ajuntament de Ciutadella dona el tret de sortida a la segona edició del programa d’activitats «Enjoy Ciutadella», un programa d’oci familiar dissenyat pel Servei de Turisme Municipal que va néixer en plena pandèmia i que es reedita aquest 2021 amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa natural, cultural i gastronòmica del municipi.

De la mateixa manera que en la primera edició, l’objectiu és que els turistes coneguin el producte local i gaudeixin d'experiències entorn del nostre municipi, que, a més, afavoreixen la dinamització de les zones turístiques.

La proposta inclou, des del 14 de juliol i fins al 31 d'octubre, un total de 80 activitats gratuïtes, entre les quals destaquen rutes naturals i urbanes, visites culturals i històriques, activitats creatives i esportives, tallers culinaris i excursions nocturnes, entre d’altres.

La regidora de Turisme, Noemí Camps, destaca: «L’objectiu és crear una agenda, adaptada als temps que ens trobam, amb un seguit d’activitats que suposen un valor afegit per als turistes que ens visiten, i aconseguir dinamitzar el nostre municipi en una altra temporada turística atípica i que, més que mai, necessita del suport institucional» .

Cal recordar que aquest és el projecte que l’Ajuntament de Ciutadella va presentar el passat mes de maig a FITUR, i el que ha donat peu a l’edició d’un atractiu vídeo promocional del municipi.

Així, després de l’exitosa experiència anterior, el programa d’activitats «Enjoy Ciutadella 2021» arriba amb força i torna a valorar la identitat i la cultural locals com a producte principal per atreure i fidelitzar els turistes que ens visiten.

Enguany torna «Enjoy Ciutadella»!


  • Totes les activitats són gratuïtes.

  • Les explicacions es faran en els idiomes adequats per al públic assistent.

  • Les places són limitades i els grups són reduïts, així que els interessats s'hi han d'inscriure prèviament, una setmana abans de l’activitat, emplenant el formulari web o bé a l’adreça de correu electrònic enjoyciutadella@gmail.com.

  • Per a qualsevol informació, també us poden atendre a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament oberta de dilluns a dissabte, de 9 a 20.30 h.

  • A totes les activitats s'hauran de seguir les obligatorietats sanitàries pertinents: ús de mascareta i distància mínima. 

Tornar