· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Cançons per ser llibres, al pati de Can Saura

Cançons per ser llibres, al pati de Can SauraCançons per ser llibres

L’associació vaDcultura presenta "Cançons per ser llibres", un espectacle de nova creació on literatura i música es troben en un diàleg original i emotiu.

L’espectacle teatral i musical és obra de l’actriu i directora Mima Riera i l’acompanyen els músics Cris Juanico (veu i guitarra), Blanca Coll (violí) i Lluís Gener (contrabaix).

Cançons per ser llibres neix del batec de la paraula. És una maleta de vida com ho són la literatura i les cançons. Una obra amb fragments de Wajdi Mouawad, Narcís Comadira, Gianni Rodari, Mercè Rodoreda o Stefan Zweig entre d'altres i algunes de les cançons del projecte ‘Salpols’ que agafen una nova volada i format especial per aquesta ocasió per a fondre’s amb les paraules.

Aquesta proposta cultural és una iniciativa de vaDcultura per a fomentar la literatura i aquesta vegada compta amb el patrocini de la llibreria vaDllibres que aposta amb la mesura de Rescat cultural del Consell Insular per impulsar l'activitat i a la vegada estimular i dinamitzar la venda de llibres en català posant un preu a l'entrada simbòlic de 3 euros comprant un llibre en català.

Cançons per ser llibres també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella.

Més informació i entrades a vaDllibres: vadllibres@gmail.com

Tornar