· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Centre de Dia municipal augmenta en quatre
les places per a persones dependents

Imatge30/07/2021

La Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’Ajuntament de Ciutadella han acordat signar una nova addenda al conveni de col·laboració que permet ampliar 4 places d’estades diürnes al centre de dia municipal. Aquest dimecres passat la Junta de Govern municipal ha aprovat la nova addenda del conveni per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el 2019, la qual signaran la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i la batlessa de l’Ajuntament de Ciutadella, Joana Gomila.

La nova addenda convenia 4 places més d’estades diürnes en el centre de dia municipal de Ciutadella, fet que suposa incrementar de les 8 places per a persones dependents que té actualment el centre a 12 places i, d’aquesta manera, millorar la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Actualment, a Ciutadella hi ha més sol·licituds d’aquest servei d’estades diürnes que places disponibles (76 persones en llista d’espera per als centres de dia del municipi) i, per aquest motiu, l’Ajuntament de Ciutadella va sol·licitar a la Conselleria d’Afers Socials i Esports ampliar 4 places més d’estades diürnes de les que ja té conveniades. D’aquesta manera, el centre de dia municipal, que actualment té un total de 10 places disponibles (2 són subvencionades pel Patronat de l’Hospital), passarà a tenir 14 places, 12 de les quals seran per a persones en situació de dependència.

El cost per part de la Conselleria d’Afers Socials i Esports per al finançament d’aquestes 12 places incloses a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència serà de prop de 100.000 € anuals.Des de l’Ajuntament de Ciutadella es valora molt positivament aquest compromís de la Conselleria d’Afers Socials del Govern Balear que permet alleugerir la llista d’espera de persones que tenen necessitat d’aquest servei d’estada diürna. I seguirà treballant per donar cobertura a les necessitats de les persones dependents del municipi.

Tornar