· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Divendres, 22 de novembre a partir de les 16.30 h

  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament i el Patronat Municipal de l’Hospital celebren el Dia Internacional de les Persones Grans.

Imatge01/10/2021

S’ha llegit un manifest unitari de tots els grups polítics, s’ha projectat un vídeo i els usuaris de la residència geriàtrica han explicat la seva experiència vital.

L’Ajuntament de Ciutadella i el Patronat Municipal de l’Hospital han celebrat avui el Dia Internacional de les Persones Grans, amb dues activitats diferents. A les 10.00 hores, a la Casa de Cultura, s’ha llegit un manifest signat per tots els grups polítics de l’Ajuntament de Ciutadella, sota el títol “El dret al bon tracte”. En aquest manifest, s’agraeix i es reconeix a totes les persones grans del municipi la seva contribució inestimable per aconseguir la Ciutadella on avui vivim, i es fa una crida a la col·laboració de tota la ciutadania per garantir el benestar emocional de les persones grans. (S’adjunta el manifest íntegre com a document adjunt).

Posteriorment, s’ha projectat un vídeo amb els veritables protagonistes d’aquest dia. (S’adjunta també l’enllaç per poder visualitzar el vídeo, https://youtu.be/FoqbGFZkR8I

).

Una hora més tard, a les 11.00 hores i a la plaça Sant Antoni, ha tingut lloc un acte on els usuaris i usuàries de l’Hospital municipal han llegit unes frases –acompanyades de música- on relaten la seva experiència de vida.

Tornar