· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

Imatge07/10/2021

Els dies 9 i 10 d’octubre tindran lloc diverses activitats per commemorar aquesta data.

L’Ajuntament de Ciutadella, amb la col·laboració de l’Associació de Familiars de Salut Mental de Menorca, la Comunitat Terapèutica Sant Miquel, el Centre de Dia de Salut Mental del CIMe i la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca, organitza aquest cap de setmana diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el dia 10 d’octubre.

El dissabte 9 d’octubre, de 10.30 a 13.30 hores, tindrà lloc l’activitat “Sortim al carrer”, al carrer de Ses Voltes, davant la Impremta des Racó. I el diumenge 10 s’ha organitzat un Cine-Fòrum al Teatre des Born, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Ciutadella, i amb la projecció de la pel·lícula “Alguien voló sobre el nido del cuco”.

D’altra banda, el dia 10 a les 9 h s’estrena un vídeo al canal Youtube de l’Ajuntament de Ciutadella. Us deixem enllaç al vídeo: youtu.be/BHpf9BA7o78 (no visible fins diumenge a les 9 h).

Amb aquestes activitats, l’Ajuntament de Ciutadella vol portar el tema de la salut mental al mig del carrer per eliminar l’estigma que pesa sobre aquesta realitat que ens envolta, i donar visibilitat a les persones i entitats que treballen en aquest camp


Tornar