· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella estrena tres nous punts dobles de recàrrega de vehicles elèctrics i ja en disposa de cinc.

Imatge13/10/2021

Amb aquesta actuació, l'equip de Govern referma el compromís amb la sostenibilitat i l'aposta per les energies no contaminants.

L'Ajuntament de Ciutadella ha finalitzat la instal·lació de tres nous punts dobles de recàrrega de vehicles elèctrics al nucli urbà, amb una inversió de 36.561,06?€.

Aquests tres nous punts, que ja són operatius, estan ubicats al carrer Pintor Torrent, a la plaça Jaume II i davant el CEIP Margalida Florit, i s'afegeixen als dos que ja existien, i que es trobaven a la plaça del Born i a la Prefectura de Policia.

L'actuació s'emmarca dins l'aposta de l'equip de govern de l'Ajuntament per desenvolupar instal·lacions d'energies renovables als edificis municipals i nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tal com marca el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible aprovat per ple l'any 2010 i la Declaració d'Emergència Climàtica aprovada per ple l'any 2019 i els Compromisos de compliment dels ODS dins el programa Ciutadella Sostenible. D'aquesta manera es dona, doncs, un nou pas en ferm dins el compromís de l'equip de govern amb la sostenibilitat i l'aposta per les energies no contaminants.

Des de Medi Ambient ja s'està treballant en altres actuacions que prest veuran la llum, com són la instal·lació d'una planta fotovoltaica al CEIP Margalida Florit, o la redacció d'un projecte per instal·lar plaques solar a la zona del POICI.
Tornar