· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

«Xerrem des Pla», una iniciativa per repensar i revitalitzar Es Pla i millorar la convivència

28/12/2021

L’Ajuntament de Ciutadella participa en el projecte «Xerrem des Pla», una iniciativa sorgida de l’associació cultural «Junts as Pla», amb l’objectiu de revitalitzar Es Pla, i millorar la convivència ciutadana de la zona que ocupa l’espai portuari i els carrers i barris que l’envolten. El projecte neix amb la voluntat d’obrir noves perspectives, generar enteniment i afavorir una dinàmica de canvi basat en el benestar de les persones i la bona convivència.

Xerrem des Pla serà el treball d’un equip de professionals extern, dissenyat en quatre fases, que contempla entrevistes a persones, negocis i administracions directament vinculades amb la zona; així com tallers oberts a la ciutadania i la creació d’un grup motor que serviran per dissenyar de manera col·lectiva el pla d’actuació per a la zona.

El projecte neix de la realitat que Es Pla de Ciutadella és una zona emblemàtica del municipi, on conviuen a l’actualitat diversos interessos i inquietuds. La iniciativa s’inicia aquestes setmanes i es realitzarà fins a principis de l’estiu, tot i que el seguiment es perllongarà durant els mesos posteriors i fins acabar amb la resolució de les propostes.

Per poder-hi contribuir, a la pàgina web de Junts as Pla s’ha obert un espai de contacte on qualsevol ciutadà por participar-hi (www.juntsaspla.com/xerrem-des-pla).


Tornar