Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Port de Ciutadella

PuertoEl port de Ciutadella és, potser, el port més bonic de la Mediterrània. La calma amb la qual transcorre el dia en Baixamar (així ho coneixen els ciutadellencs) contrasta amb el renou de les terrasses dels restaurants a la nit i la diversió del Pla de Sant Joan.

El port de Ciutadella, petit i pintoresc, s'omple a l'estiu de luxosos iots i turistes de diverses nacionalitats. El resultat és, per a molts, el port més bonic de la Mediterrània.

A la riba Nord s'alineen les tradicionals barques de pesca, que en els mesos d'estiu porten a terra la prestigiosa llagosta i una gran varietat de peix.

Mentrestant, a l'altra ribera del port, que mesura escassament un centenar de metres de llarg, trobem les terrasses amb els plats típics que en elles se serveixen i la multitud que descansa plàcidament. Cap a l’horabaixa, menorquins, turistes i navegants tornen al port a la recerca de les inoblidables estones de relax al port de Ciutadella.

Quan arriba el bon temps, l'escala que baixa al moll des del cas antic es converteix en un mercat multicolor, on es venen ornaments, records i objectes d’artesania.

Tornar