Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Cala en Blanes

zonas-turisticas_cala-en-blanesUna de les primeres zones edificades al municipi destinades al turisme. Durant l'estiu l’ambient és animat ja que compta amb variades zones de jocs infantils, comerços, restaurants, parc aquàtic, àrees de picnic...


La cala pròpiament té 30 m de longitud per 12 d'amplada d’arena blanca, consta de diversos xiringuitos, lloguer d'hamaques, para-sols i un agradable palmerar a la seva part de darrera amb taules, WC i dutxes publiques, també té vigilància i abalisament. Molt a prop hi trobem altres petites cales, com Cala en Brut, estret entrant amb paviments-solàriums a diferents nivells que finalitza en un minúscul racó amb a penes 1 m d’arena.


Travessant la urbanització Los Delfines trobem una baixada entre arbustos fins a Cala en Forcat; té servei de lloguer d'hamaques i para-sols en els seus 13 m d’arena i l'envolten paviments a diferents nivells amb escales fins al mar.


Cales Piques està en la part dreta de la urbanització, hi ha un caminet davant d'una zona comercial que condueix fins a aquest racó amb dos petits i tranquils entrants; disposa de lloguer d'hamaques i para-sols.


Servei de transport tot l'any

Tornar