· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Tallers i visites guiades

El Museu Municipal ofereix a les escoles i als instituts tallers didàctics i visites guiades a les sales del Museu. També ofereix visites guiades per a grups que ho sol·licitin anticipadament. Per tal de concertar cita, es pot fer a través del programa Obrint Portes de l'Ajuntament de Ciutadella, o també trucant directament al Museu Municipal en horari d'atenció al públic.

Pel que fa als tallers didàctics, el Museu disposa de dos:

Els jocs del Museu”: adreçat a fillets dels tres cicles d'Educació Primària. Aquest taller es divideix en dues parts. Una primera que consisteix en la visita a la Sala Permanent del Museu a partir d'un guia explicatiu; i una segona part, més dinàmica, en la qual es posen a prova els coneixements adquirits pels fillets durant la visita a partir d'un joc de taula i la realització amb fang d'una peça que els hagi cridat l'atenció.

Els calaixos del temps”: adreçat a fillets de segon i tercer cicles d'Educació Primària. Aquest taller es divideix en dues parts. Una primera on es farà una visita a la Sala Permanent, posant especial atenció a la ceràmica de cada període; i una segona part, més lúdica, en la qual es desenvoluparà el taller. En aquesta segona part els fillets hauran d’anar completant un moble estratigràfic amb les peces i fotografies repartides per grups, mentre l’educador va explicant cada període representat per un calaix diferent del moble.
 
A més, el Museu ofereix visites guiades a les sales del museu tant per a instituts com per a grups que ho sol·licitin prèviament.

Tornar