· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Centre Municipal d’Art de Ciutadella

 Horari d'atenció al públic 

Horari d'hivern (novembre a abril)
de dilluns a divendres de 10h a 13:30 h i de 17h a 20 h
dissabtes de 10h a 13.30 h

Horari d'estiu (maig a octubre) 
de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 18 a 21 h
dissabtes de 10 a 13.30 h

Ubicació
Centre d'Art de Ciutadella
Carrer des Seminari, 5
07760 Ciutadella de Menorca

971 38 13 35

 escola.art@ajciutadella.org


 Segueix-nos!!
Programació
curs 2018-2019
Club d' Estiu Ciutadella 2018


El Centre d’Art es troba ubicat a l’històric edifici senyorial de Can Saura Morell. És una escola, no reglada, que depèn de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella.

El Centre ofereix una variada gamma d’activitats adreçades no tan sols a infants i a joves en edat escolar, sinó també a adults.

Es tracta d’un espai singular que acull una gran diversitat de tallers i nivells, amb una proposta pedagògica basada en la persona, en la creativitat i la percepció de l'entorn, sense oblidar ni les tècniques més artesanes i primàries ni les tecnologies més actuals.

L’Escola d’Arts Plàstiques i Visuals té la finalitat de crear i consolidar la sensibilització, la formació i la pràctica de les arts plàstiques, i de convertir la ciutadania en protagonista d’una activitat.

Un dels objectius de l'Escola és facilitar l’aprenentatge de diferents activitats artístiques mitjançant un conjunt d’estratègies didàctiques que alliberin el potencial creatiu de cada alumne.

A més, ampliam l'oferta als mesos de juliol i agost amb cursos monogràfics per experimentar altres tècniques artístiques.

Paral·lelament, l'Escola organitza exposicions amb els treballs que han creat els alumnes i té un paper actiu en la vida cultural del municipi.

    

 

Tornar