· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
face

Adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella al punt de recepció de factures electròniques habilitat per l'Estat

- 22/12/2014 -
L'Ajuntament de Ciutadella ja s'ha adherit al Registre Comptable de factures en el sector públic i a partir del 15 de gener podrà rebre factures electròniques per part dels seus proveïdors.

Adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella al punt de recepció de factures electròniques habilitat per l'Estat

faceL'Ajuntament de Ciutadella ja s'ha adherit al Registre Comptable de factures en el sector públic i a partir del 15 de gener podrà rebre factures electròniques per part dels seus proveïdors.

Aquesta mesura creada pel Govern Central pretén protegir els proveïdors dels serveis de les administracions, de manera que es preveu el control informatitzat de les factures que es presentin a l'administració. D'aquesta manera es farà un control més exhaustiu de la despesa pública i del dèficit, i generarà una major transparència i confiança en els comptes públics.

L'ús de la factura electrònica per part de les diferents empreses que treballen amb l'administració obliga a la creació de punts generals d'entrada de factures electròniques.

L'Ajuntament de Ciutadella ha optat per adherir-se al punt general d'entrada de factures electròniques de l'Administració General de l'Estat evitant la creació d'un punt propi i afavorint que els proveïdors puguin tramitar d'una manera àgil i transparent les seves factures a partir de mitjans de gener del 2015. A dia d'avui, la petició per part de l'Ajuntament a l'Administració General de l'Estat per adherir-se al punt d'entrada de factures electròniques ja s'ha contestat en sentit positiu, de manera que ja estarà operatiu aquest mitjà de presentació de factures a l'Ajuntament de Ciutadella a partir de la data esmentada.

Tornar