· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

JAUME ANGLADA BAGUR

 
Nascut el dia 2 de desembre de 1971.

És administratiu i assessor immobiliari des de l'any 1991 i fins al dia d'avui (autònom), encara en exercici. 
Va cursar i aprovar estudis al col·legi salesià de Ciutadella i després a l'institut M. Àngels Cardona, en la branca d'administració de FP. Així mateix, també ha efectuat cursos d'anglès, d’alemany, de català, d’història de Menorca, de recepcionista i d’informàtica, paral·lelament, mentre exercia la feina professional.

Escriptor local amb dos llibres publicats: "Orgullós Titella", de l'any 2015; i "Vessut Enderrossall", de l'any 2019. Col·laborador literari en diverses publicacions locals des del principi de la dècada dels 90. Guanyador del Premi Joan Benejam de narració en menorquí l'any 2017 i representant del Jurat d'aquest certamen els anys 2018 i 2019.

Col·laborador, organitzador i participant en diversos actes culturals de caràcter literari i musical a Ciutadella.

Delegat i directiu dels clubs de futbol Dosa (secretari durant dos anys i vocal) i Atlètic de Ciutadella (vicepresident durant quatre anys, vicesecretari durant dos anys i vocal) ininterrompudament des del 2007 i fins al 2018.

Afiliat al partit Ciudadanos des del novembre del 2015 i fins al febrer de 2017, on en va ser secretari a Ciutadella durant uns mesos.

El març de 2019 va entrar novament al partit com a simpatitzant, i va figurar a les llistes municipals com a número 4 i com a independent. Així, la seva relació amb el partit, abans anomenat UPCM, data del novembre del 2015 i fins a l'actualitat.

Aficionat a la música, assidu a concerts, acostuma a fer cròniques d'esdeveniments musicals, principalment al seu Facebook personal. Igualment aficionat a la literatura, a l’esport i al cine.
 

Tornar