· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

ANDREU BOSCH MESQUIDA

Joan Salord
Nascut el 29 de novembre de 1948 a Ciutadella de Menorca.

Mestre de Primera Ensenyança per l’Escola de Magisteri de Palma de Mallorca (1967). 
Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona (1977) i professor de Català per la Universitat de Barcelona (1977).

El 1967 ingressa al Cos de Mestre de Primera Ensenyança i és mestre de l’Escola Sant Joan de Maó. Del 1973-77 Professor d’EGB de les escoles Artur Martorell i Arrel de Barcelona (Escola Catalana i Cooperativa de pares).

Des del 1977 al 1996 Professor d’EGB del C.P. Pere Casasnovas. Del 1983 al 89 Director del C.P. Pere Casasnovas de Ciutadella, el primer col·legi públic que va implantar l’ensenyament en llengua catalana i els programes d’integració d’alumnes amb necessitats educatives especials. 
Del 91 al 96 Orientador Escolar del C.P. Pere Casasnovas. Del 1996 al 2011 orientador Escolar de l’Institut Josep M. Quadrado de Ciutadella. Ha estat mestre tutor de Pràctiques de l’Escola de Magisteri de la UIB i de Pràctiques de Psicopedagogia de la UOC.

Membre del Consell d’Illa de Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca.
Professor del cursos de Reciclatge de Català per a castellanoparlants i didàctica del català. Professor de cursos d’impremta escolar i teatre de l’Escola d’Estiu per a Ensenyants de Menorca. Ponent de cursos de deficiència auditiva i de resolució de conflictes. Ha participat en cursos, seminaris i jornades diversos de psicologia i educació. L’any 2011 es jubila.

Ha escrit articles sobre temes d’educació i cultura al Diari Menorca, Ciutadella de Franc i a El Iris. Ha escrit poesia i participat en espectacles teatrals i en corals de música.
El 1976 va ingressar al PSUC, el partit dels comunistes catalans. El 1979 va ser cap de llista i regidor pel PCIB als primers ajuntaments democràtics de Ciutadella. 
Del 2003 al 2007 va ser Conseller de Benestar Social del Consell Insular de Menorca. Al mateixos anys va ser Diputat al Parlament de les Illes Balears. Es va afiliar al PSOE el 2007. Del 2012 al 2017 ha estat Secretari de Cultura de l’Executiva del PSIB. Actualment forma part de l’Executiva del PSIB i de l’Agrupació de Ciutadella. Ha estat membre del Consell Polític del PSIB del 2008 fins a l’actualitat. 

Acreditació de titulacions:

Títol de Mestre de Primera Ensenyança

Títol de Llicenciat en Psicologia (Filosofia i lletres)
Títol de professor de català
Tornar