· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Gestions i serveis

Ús de la Casa de Colònies des Pinaret


Objecte del Tràmit: La utilització de les instal·lacions des Pinaret per tal de servir de marc a algunes de les activitats programades per l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, facilitar a les entitats espais adequats per a les seves activitats: colònies, trobades, reunions, cursos, tallers, etc. sempre i quan siguin activitats sense afany de lucre. Proporcionar a altres entitats, associacions, fundacions, institucions, grups, famílies etc. llocs de convivència i de realització d'activitats diverses, tenint present el que s'estipula en l'apartat 1.3 del reglament d'ús de la casa de colònies des Pinaret.
Àmbit de responsabilitat: Educació
Qui ho pot demanar: Poden sol·licitar l'ús de les instal·lacions tant les persones físiques com les entitats i/o associacions legalment constituïdes.
Requisits a complir: Fer sol·licitud per escrit, ja sigui per fax o correu ordinari o directament a les oficines del registre de l'Ajuntament de Ciutadella.
De manera prèvia a la sol·licitud es podrà consultar la disponibilitat de les instal·lacions a les oficines de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca i a la pàgina web www.ajciutadella.org
Les sol·licituds s'hauran de presenta en un termini màxim de dos mesos d'antelació a la data d'ús sol·licitada, en el cas de les persones físiques i/o jurídiques. En el cas de les entitats i/o associacions, aquestes prodran fer la sol·licitud amb més de dos mesos d'antelació, fins a un màxim de 4 mesos naturals.

Documentació a presentar: Instància normalitzada de sol·licitud juntament amb el justificant d'haver dipositat una reserva garantia de 60,10 € a les oficines de l'Ajuntament (tresoreria) o haver-la efectuat mitjançant transferència bancària.
On es pot realitzar el tràmit: Presencial: Ajuntament de Ciutadella. Plaça des Born, s/n
Per telèfon (només informació):  
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres: A través d'instància genèrica amb el certificat electrònic o pin ciutadà
Plana web: www.ajciutadella.org
Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables: Veure a l'apartat d'observacions
Resposta al ciutadà: 3-5 dies laborals
Marc Legal: Reglament d'ús de la casa de colònies des Pinaret
Sentit del Silenci Administratiu:
Observacions: Un dia: dissabte, diumenge, festius i laborals de juliol i/o agost de 19 h a 19h: 150 €; Un dissabte, diumenge o festiu de 10 h a 19 h: 75 €. De divendres a diumenge, de 19h a 19 h: 275 €; De dissabte a diumenge, de 10 a 19 h: 225 €;
 


Documents Relacionats: